top of page

Ik ben Anke, voedingsdeskundige & leefstijlcoach

Hi! Ik ben Anke, moeder van 2 mooie dochters en gelukkig in de liefde. Ik ben een echte Bourgondiër, hou van lekker eten en (verrassend) van een goed glas wijn. Voorheen was dit mijn excuus om een #gezondeleefstijl niet vol te houden, want tsja, ik ben nou eenmaal een Bourgondiër, toch?

Alleen was ik niet tevreden en dan pakte ik er maar weer een Sonja Bakker boek bij, ging ik #calorieën tellen en met tegenzin #sporten. Om dit vervolgens niet vol te houden en weer de zielige #Bourgondiër uit te hangen.


Ik zat vast in een #vicieuzecirkel en was er op een gegeven moment zó klaar met deze alles of niets mentaliteit.


Ik ben inmiddels uit de vicieuze cirkel gestapt, nog steeds een Bourgondiër - maar dan niet zielig ;) - leef gezond, ben in balans en sport met plezier.


En echt geloof me, als ik het kan, dan kan iedereen het!

Dus hup hup, geen excuses meer! Als je jezelf dan iets goeds wil voornemen, gooi dan niet het roer om, maar ga iets opbouwen. Reken af met deze alles of niets strijd en ervaar meer rust, vind balans en voel je fit! Ik help je daarbij. Bekijk mijn pakketten om te zien wat bij jou past.


Comentários


WortelsenWijn_231121_461.jpg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Anke, eigenaresse van Wortels & Wijn, voedings-deskundige en leefstijlcoach. Met Wortels & Wijn bereik je een gezonde leefstijl waarbij gezond en genieten hand in hand gaan. Heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Krijg een melding bij nieuws

Bedankt voor je aanmelding!

  • Facebook
  • Instagram

* door het formulier in te vullen, ga je akkoord met het cookie- en privacybeleid. 

bottom of page