top of page

Gezonde voeding + mindset + beweging = balans

Met #Wortels & #Wijn bereik je een #gezondeleefstijl waarbij #gezond en #genieten hand in hand gaan.

painting brushes

Begin jij elke maandag weer opnieuw? Ken jij de appeldagen, de shakes, de repen, you name it of jij hebt het gedaan en ben jij er klaar mee om als eeuwige jojo door het leven te gaan? Kies dan voor Wortels & Wijn!


Vrouwen trappen massaal in de illusie van de quick fix. Ik geloof daar niet in. En jij zou na poging 38 ook beter moeten weten.


Ik ben Anke, #voedingsdeskundige en #coach en ik help jou uit die vicieuze cirkel te stappen.


Vaak zijn we geneigd om het roer volledig om te gooien als we verandering willen. Maar om blijvend resultaat te realiseren is het juist belangrijk om kleine stapjes te zetten. Bewustwording is daarom de eerste stap. Wat betreft voeding gaat het er niet zozeer om hoeveel je eet maar met name wát je eet. Veel producten hebben onterecht een gezond imago, en jij maar denken dat je lekker bezig bent. Met de juiste kennis kun je zorgen voor een gezonde basis en is er daarnaast nog voldoende ruimte om te genieten van minder gezonde dingen. Zo houd je het leuk én vol.


“Het gaat er niet zozeer om hoeveel je eet maar met name wát je eet”

We willen vaak de quick fix, maar hoe fijn zou het zijn als jij JOUW balans vindt? Sidenote: die is voor iedereen anders.


Kijk niet op tegen iemand die fanatiek sport als jij het fijner vindt om te wandelen of aan yoga te doen. Ga geen voeding afwegen maar leer te luisteren naar je lichaam. In plaats van het uit te hongeren leer het te voeden. Met de juiste kennis over voeding weet jij hoe je jouw lichaam moet voeden in plaats van vullen en kun je daarnaast ook echt nog wel genieten van iets lekkers.


Mindset is key


Mindset = key in alle opzichten en dat geldt ook voor sport”


Had me 2 jaar geleden gezegd dat ik #sport leuk zou gaan vinden én op de foto zou gaan in sportkleding, dan had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. En al helemaal niet in een crop top (oké, die was écht buiten m’n #comfortzone but hey I did it). Roep jij ook altijd dat je een hekel hebt aan sport? Dan zal dit ook niet snel veranderen. Maar als je jezelf dát wijs kunt maken, dan kun je jezelf ook wijsmaken dat je het wél leuk vindt.


Een nieuwe leefstijl met Wortels & Wijn

Dus hup hup, geen excuses meer! Als je jezelf dan iets goeds wil voornemen, gooi dan niet het roer om, maar ga iets opbouwen. Reken af met deze alles of niets strijd en ervaar meer rust, vind balans en voel je fit! Ik help je daarbij. Bekijk mijn pakketten om te zien wat bij jou past.


Comments


WortelsenWijn_231121_461.jpg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Anke, eigenaresse van Wortels & Wijn, voedings-deskundige en leefstijlcoach. Met Wortels & Wijn bereik je een gezonde leefstijl waarbij gezond en genieten hand in hand gaan. Heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Krijg een melding bij nieuws

Bedankt voor je aanmelding!

  • Facebook
  • Instagram

* door het formulier in te vullen, ga je akkoord met het cookie- en privacybeleid. 

bottom of page